NERMIN ABDIĆ / - FOTO: DPS
21/09/2024 u 21:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Abdić sa građanima Zabjela i Ljubovića: Još sedam dana do pobjede, vraćamo Podgoricu na put razvoja i stabilnosti

Nosilac liste “I riječju i djelom!”, Nermin Abdić razgovarao je danas sa građanima sa područja mjesnih zajednica Zabjelo i Ljubović.

Izražavajući žaljenje što je prije dvije godine naglo prekinut višedecenijski razvoj našeg grada, Abdić je podsjetio na brojne projekte koje je Glavni grad realizovalo u ovom dijelu Podgorice u vrijeme dok je Demokratska partija socijalista činila okosnicu lokalne vlasti u gradu, kao što je temeljna rekonstrukcija ulica kralja Nikole, 4. jula, Bracana Bracanovića, parka na Pobrežju, poligona iza Vampirice…

- U želji da poboljšamo kvalitet života građana ovog dijela Podgorice, stavili smo van snage DUP „Zabjelo-Ljubović“ i formirali parkovsku površinu, izgrađeni su parking i poligon ispod Ljubovića, te nova ulica obrdom brda, temeljno rekonstruisana Ulica 27. marta, Ilije Plamenca, fasadu na zgradi Splićanka, iza Splićanke je izgrađena sportsko-rerkeativna zona, rekonstruisali smo Ulicu Buda Tomovića i Dušana Milutinovića, izgradili smo sportsko-rekreativnu zonu u Ulici Miladina Popovića, rekonstruisali Manastrirsku ulicu, formirali novi parking prostor u Ulici Bracana Breacanovića itd - kazao je Abdić.

Sve ovo, kazao je Abdić, garancija je da možemo i hoćemo bolje odmah nakon 29. septembra.

Abdić: Gradićemo dom za stare i penzionersku zgradu

“Očekuje nas izgradnja Bulevara Vojislavljevića, čime ćemo konačno staviti tačku na probleme koje izaziva ova saobraćajnica kako stanovnicima ovog dijela grada, tako i svima onima koji je koriste kao tranzitni put. Osim toga, planiramo i temeljnu rekonstrukciju ulica 8. marta AVNOJ-a na Zabjelu. Rješavanje problema koje ovo naselje ima sa saobraćajnim haosom zaokružićemo izgradnjom jedne nadzemne garaže u ovom dijelu grada”, kazao je Abdić.

On je podsjetio građane da će uskoro najmlađi Zabjelčani imati besplatan vrtić, a sve generacije i besplatan gradski prevoz.

Abdić je izrazio uvjerenje da će mu građani biti pouzdan partner u naredne četiri godine i da će zajenički raditi na tome da Zabjelo, Ljubović i cijela Podgorica postanu bolje i ljepše mjesto za život.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 21:18