Jelena Borovinić Bojović / - SKRINšOT/APLUS
13/09/2024 u 23:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Borovinić Bojović: DPS ne može da se navikne da više nije na vlasti, ne vidim ih kao partnere

DPS ne može da se navikne da više nije na vlasti i nikako ih ne vidimo kao partnere nakon izbora u Podgorici, kazala je kandidatkinja za gradonačelnicu liste “Za budućnost Podgorice – grad svih nas” Jelena Borovinić Bojović.

- Skraćenje mandata Skupštine je zdušno podržano od strane DPS-a, a ta situacija se desila od kontra onoga što su građani očekivali. Do ovih vanrednih izbora je došlo upravo zbog onih koji žele da se vrate na vlast, ali građani će vidjeti o čemu se zapravo tu radi - kazala je Bojović večeras u emisiji “Minula neđelja” na Aplus televiziji.

Govoreći o Pokretu Evropa sad, Borovinić Bojović je kazala da su nova partija, unutar koje su stvorene podjele i dvije profilacije.

- Kako će se to reflektovati na izbore, ostaje da vidimo. Što se tiče koalicije koju ja predstavljam, mogu reći da smo stabilni. Nikada nismo imali nijednu aferu i nemile događaje. Bili smo vrlo konstruktivni i nastavićemo to da radimo. Nemamo ucjenjivački kapacitet i imamo pomiriteljski ton - smatra Borovinić Bojović.

Borovinić Bojović: Nećemo dozvoliti da Tološi budu zapostavljeni

Prema njenim riječima, predizborna obećanja treba da budu izvodljiva, jer se u suprotnom to obično “obije o glavu”.

- Mandat od četiri godine nije slučajno određen, najkraći je mogući da se nešto konkretno realizuje. U Crnoj Gori se trenutno dešava tranzicija, krećemo u smjeru ozdravljenja i idemo kontra kriminala i korupcije. Mi treba da pokažemo ozbiljnost i odgovornost, a građani će to sigurno vrednovati - poručila je ona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 00:56