Bojan Domazetović / - DEJAN LOPICIC
22/09/2024 u 19:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Domazetović: Podgorica za primjer biće grad sporta i novih tehnologija

Nestranački kandidat na listi „Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) - Podgorica za primjer” Bojan Domazetović kaže da bi volio da Podgorica bude grad za primjer u svakom pogledu, a posebno da Podgorica bude grad sporta i novih tehnologija.

- Tokom odrastanja najviše sam volio sport, posebno košarku, a većinu vremena sam provodio po poligonima, igrajući basket i to uprkos i podgoričkom žaropeku i podgoričkom śeveru, rekao je Domazetović.

Međutim, kaže da je tokom školovanja, zavolio matematiku i fiziku, a dobri rezultati u tim oblastima su ga usmjerili da završi elektrotehnički fakultet.

- Splet okolnosti mi je nametnuo a negdje sam i zavolio da moj radni angažman bude u vezi sa telekomunikacijama. Ono što je važno kada su telekomunikacije u pitanju je da uvijek morate biti u formi, uvijek morate pratiti trendove, uvijek morate biti inovativni, uvijek morate biti u koraku sa vremenom, rekao je Domazetović.

Mugoša: Aktuelnoj lošoj vlasti se približava kraj, Evropski savez će biti garant stabilnosti

On je dodao da želi da Podgorica bude grad ispred svoga vremena.

- To želim i za Podgoricu. Želim da Podgorica sa Borisom, sa Evropskim savezom, bude moderan grad, grad u trendu, grad ispred svog vremena. Zato glasajte za Borisa, zaključio je Domazetović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. septembar 2024 19:47