Marija Dragović / - MARIJA DRAGOVIć
15/09/2024 u 10:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dragović: Podgorica je kultura, priroda i briga za životinje

Marija Dragović, kandidatkinja za odbornicu liste “Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu”, istakla je važnost očuvanja kulturne baštine, prirode i podizanja svijesti o dobrobiti životinja kao dijelu programa Pokreta Naprijed koji se bavi socijalnim pitanjima i ekologijom.

Radmila Stupar Đurišić: Podgorica mora biti bezbjedna

- Podgorica je kultura - Dragović je naglasila da kultura čini život ljepšim i bogatijim, zbog čega je očuvanje kulturne baštine i ulaganje u umjetnost visoko na listi prioriteta.

- Kultura nam je neophodna da bismo krenuli naprije- istakla je Dragović.

"Podgorica je priroda" - Pored kulture, Dragović je naglasila važnost ekologije i očuvanja prirode.

- Parkovi, zelenilo i drvoredi su pluća našeg grada. Želimo ne samo da očuvamo postojeće zelenilo, već i da ga povećamo, kako bi buduće generacije mogle uživati u zdravijem okruženju- rekla je Dragović.

Na kraju, Dragović je istakla važnost podizanja svijesti o dobrobiti životinja. "Zalagaćemo se za dobrobit svih životinja u našem gradu, jer svaki život je važan", poručila je.

Dragović je pozvala građane da 29. septembra izađu na izbore i podrže listu broj 2 – “Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu”, kako bi Podgorica krenula naprijed u pravcu razvoja i zaštite svih svojih vrijednosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 10:06