Nikola Lazović / - NIKOLA LAZOVIć
15/09/2024 u 09:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Lzaović: Formiraćemo sportsko društvo Budućnost i izgraditi novi bazen i sportske terene

Lazović je naglasio da će lista “Jakov Milatović – Za bolju Podgoricu!” dati punu podršku i oslonac sportskim organizacijama i događajima koji bi promovisali Glavni grad, ne zanemarivši pritom i sportske organizacije koje nisu olimpijske.

Za bolju Podgoricu: Biće ljepši Trg Božane Vučinić

On dodaje da će na samom početku mandata fokus biti stavljen na renoviranje i unapredjenje postojećih sportskih terena, kao i na uređenje pratećih sadržaja poput klupa i rasvjete.

- Izgradnjom novog gradskog bazena za sve građane, omogućićemo svim generacijama uživanje u laganoj relaksaciji ili sportskim aktivnostima. Za najmlađe novi bazen može značiti šansu da se iznjedre buduće naše nade plivanja i vaterpola i nastave kontinuitet u njegovanju naše nacionalne selekcije- istakao je Lazović.

Lazović navodi da će njihov prioritet biti i izgradnja sportskih terena u svakom kvartu sa golovima i koš tablama, kao i veća zastupljenost sprava za vježbanje u parkovima što će pospješiti treniranje u prirodi.

Zaključuje da je stvaranje zdravih navika i dodatno usmjeravanje omladine ka sportu, kao i provođenje više vremena na otvorenom prostoru, preduslov zdravlju, kako mladih, tako i društva u cjelini.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 09:59