Andrej Milović / - FOTO: A PLUS
23/09/2024 u 14:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Milović: ANB prati moja kretanja, montiraju mi aferu

ANB pojačano opservira sva moja kretanja i kontakte ne bi li uspjeli da izmontiraju neku aferu do 29. septembra i spuste rastući rejting Podgoričke liste, pogotovo nakon emisije na A Plus TV gdje sam iznio konkretne podatke o njihovom učešću u partijskim i političkim aktivnostima, kazao je nosilac Podgoričke liste i bivši ministar pravde Andrej Milović.

- Na svaki njihov napad i podmetačinu, odgovoriću sa novim podacima i dokazima, pogotovo vezama direktora ANB sa određenim biznismenima i finansijerima Spajića i Abazovića, koji su mu "kupili" opstanak na toj poziciji i koji su mi slali Spajićeve kurire nakon što sam u crnogorskom parlamentu govorio da pojedini časni profesionalci iz bezbjednosnog sektora naprasno dobijaju negativne procjene ANB i preko noći se skidaju sa predmeta koji vode do tih biznismena - kazao je Milović.

Sprega vrha ANB, pojedinih partija i njihovih finansijera decenijama ne daje ovom društvu i državi da se izvuku iz blata kriminala ali građanski otpor mora biti jak, pogotovo 29. septembra! Podgorička lista biće ključ za formiranje nove gradske vlasti, a nakon toga idemo u nove političke pobjede, poručio je u objavi na mreži X.

Milović: Nisam Đukanovićev nasljednik, da li sam se sastajao sa njim to je moja i njegova stvar

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. septembar 2024 14:13