Podgorička lista, Andrej Milović / - M.VUJISIć
04/09/2024 u 17:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Milović: Mujović da kaže istinu, nije sramota što je dvije decenije bio u DPS-u

Bivši ministar pravde Andrej Milović kazao je da postoje dokazi da je ministar energetike Saša Mujović vodio kampanju Demokratske partije socijalista.

On je poručio Mujoviću da nije sramota što je bio dvije decenije u DPS -u,
- To ti kažem ja koji nikada nisam glasao DPS. Ali, sramota je da obmanjuješ građane Podgorice i Crne Gore da nisi bio u DPS, kad postoje dokazi i svjedoci  svih kampanja koje ste radili zajedno. Saša, budi čovjek, nemoj Spajićevim lažavim stopama da ideš, ne priliči ti jer si profesor. Sve ovo što negiraš gledaju i čitaju tvoji studenti, nemoj da im daješ loš primjer i da padaš u njihovim očima, a već rapidno od sinoć padaš- kazao je Milović.
On je rekao da politika ne smije biti iznad profesure, tj. političke laži iznad istine.
-Kaži ljudski: "Bio sam u DPS, nisam više, promijenio sam političko mišljenje jer svako ima pravo na to", i idemo dalje. To je ljudski, to je vaspitano, to očekuju građani od jednog profesora - da ne bude politikant. Budi, kao recimo Olivera Injac, koja vam je prva na listi, a koja se ne stidi što je bila kadar Veselina Veljovića i Duška Markovića u MUP, koja se ne stidi što je radila izbore za DPS, što je skupljala potpise, a na Zabjelu i UDG agitovala i radila "Siguran glas" za DPS. Bez ako i u nju, u međuvremenu, nije ušao duh Milojka Spajića, kao izgleda u tebe pa negira opštepoznato. Profesore, ovo do sad je čista nula poena, ali imaš popravni, nije kasno- kazao je Milović.

Mujović: Nikad neću biti sa vama, naprotiv, još jače protiv vas

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 09:41