Nikaj, Abdić i Drešaj / - FOTO: FB/JASMIN NIKAJ
15/09/2024 u 17:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Nikaj o fotografiji na kojoj je Abdić: Političke partije zloupotrebljavaju sliku sa porodične proslave

Pjevač Jasmin Nikaj oglasio se povodom fotografije koja je objavljena u medijima, a na kojoj se vidi nosilac liste DPS-a na predstojećim lokalnim izborima Nermin Abdić u društvu Viktora Drešaja.

Nikaj, koji se na ranije objavljenoj fotografiji ne vidi, kaže da političke partije zloupotrebljavaju sliku sa porodične proslave povodom rođenja njegovog unuka, te ih, kako kaže, moli da njihove porodice ostave na miru

-Koristim ovu priliku da se oglasim povodom fotografije koja poslednjih par dana kruži u medijima a koju brojne političke partije zloupotrebljavaju kako bi napravili štetu mom prijatelju dr Nerminu Abdiću. Fotografija je nastala u Sport kafeu krajem 2020.godine u objektu ugledne porodice Šabanadžović na porodičnoj proslavi povodom dobijanja unuka. U Malesiji su ovakve stvari svetinja a raspored sjedenja na proslavi su određivali domaćini skupa. Takođe, želim da iskoristim ovu priliku da kažem da mi je bila čast što sam bio u društvu dr Abdića, jednog od najuglednijih ljudi u Crnoj Gori i da mu se izvinim ukoliko sam mu napravio štetu - naveo je Nikaj u regovanju. 

Kazao je da je razočaran reakcijama političkih partija.

-Poručujem im da mene i moju porodicu ostave na miru i da ne zloupotrebljavaju porodična slavlja i najljepše trenutke za svoje prljave političke igre - naveo je Nikaj. 

PES: DPS da informiše javnost kada je nastala fotografija Drešaja i Abdića

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 17:15