luka budva / SHUTTERSTOCK - SHUTTERSTOCK
15/10/2024 u 18:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

NSD, DNP, SNP i PZP zajedno u Budvi

Nova srpska demokratija (NSD), Demokratska narodna partija (DNP), Socijalistička narodna partija (SNP) i Pokret za promjene (PzP), nastupiće zajedno na lokalnim izborima u Budvi, koji su zakazani za 17. novembar.

Iz budvanskog odbora NSD-a saopštili su da je dogovorena koalicija dokazanih snaga koje jedine mogu da budu spona koja će konačno omogućiti Budvi da krene naprijed i, zajedno sa Vladom, razvija taj grad.

- Decenijama unazad, građani nas dobro poznaju kao iskrene borce za dobrobit Budve. Mi smo garant da je jedino interes građana razlog zbog kojeg tražimo podršku na izborima i da smo spremni, po svaku cijenu, raditi na ostvarivanju tog cilja- kaže se u saopštenju.

Ističe se da je posvećenost razvoju i prosperitetu Budve tih subjekata neupitna i da kroz zajedničku saradnju mogu postići sve ono što građani Budve očekuju od nas.

Iz NSD-a su rekli da će njihov tim biti proširen sa svima onima koji žele da Budva ide naprijed i koji su spremni da se bore za bolju budućnost grada.

Kažanegra Stanišić predvodi Demokrate i PES u Budvi

Kako su rekli, Budva se ponovo suočava sa velikom opasnošću, koju predstavljaju dvije interesne grupe koje žele da je zarobe.

- One trenutno drže Budvu u svojim kandžama i sada imaju poslednju priliku da učvrste svoju vlast te da nas u naredne četiri godine gurnu dublje u svoj povampireni svijet- kaže se u saopštenju.

Navodi se da se te četiri partije protive tim pokušajima.

- Zajedno ćemo stati na put tim negativnim uticajima i raditi na ponovnom vraćanju Budve njenim građanima- poručuje se u saopštenju.

Odžić: Budva će 17. novembra biti oslobođena

Iz NSD-a su kazali da se Demokratska partija socijalista (DPS) sa nostalgijom sjeća vremena kada su “okupirali Crnu Goru, kada se u Budvi nije znalo gdje završava grad a počinje imovina DPS-ovih šefova i kada je budžet, kao i danas, posmatran kao vlastiti plijen”.

- Drugi su oni koji danas isisavaju imovinu grada i to rade na još opasniji način koristeći naša preduzeća i poslušnost funkcionera za pranje svog prljavog novca primajući svakodnevno zadatke iz neformalnih centara- dodali su iz NSD-a.

Oni su poručili da se ne smije dozvoliti da poslije 17. novembra niko i dalje zloupotrebljava ovlašćenja, da se lažno predstavlja i da se vlast i dalje zbog visokog kriminala i korupcije suočava sa krivičnim prijavama.

- Već od 17. novembra ćemo i ličnim primjerima dokazati, jer smo to i u prošlosti uradili, da za nas nema dileme šta predstavlja interes građana Budve i da smo spremni da po svaku cijenu, ujedinjeni na tome, radimo u naredne četiri godine- kaže se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. oktobar 2024 18:07