Ilustracija / - BS
10/09/2024 u 16:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

OO BS Gusinje: U nedjelju stavljamo pečat na novo poglavlje u istoriji naše opštine

Građani Gusinja će u nedjelju ubjedljivo potvrditi da žele nastavak razvoja opštine, nove investicije i nova radna mjesta, saopšteno je iz OO Bošnjačke stranke Gusinje.

Pozvali su građane ove opštine da u nedjelju, na izborima, daju svoj glas onima koji se ne osvrću nazad, već koji žele da idu naprijed.

- Obećavamo nova radna mjesta, jer osnovni preduslov ostanka naše omladine, koju su u velikom broju nazadne politike otjerale iz Gusinja, jeste da zajedno stvaramo i gradimo naše Gusinje. Mi smo svoje sudbine vezali za Gusinje i daćemo doprinos da naš grad bude grad napretka, grad koji će turistima ponuditi nove sadržaje i koji će svim građanima Gusinja učiniti da imaju dostojan život- navode.

Iz OO BS Gusinje su kazali da je potpuno jasno da će koalicija “Srcem za Gusinje”, biti ključni nosilac buduće vlasti i da će nastaviti da vodi opštinu i u narednom periodu.

- Iza nas je sjajnih 12 mjeseci, gdje se konstantno radilo. I tu se nećemo zaustaviti. Građanima obećavamo nove sportske sadržaje, obećavamo nove putne pravce i obećavamo, kao i do sada, potpunu otvorenost za sve sugestije, prijedloge i kritike- saopšteno je iz OO BS Gusinje.

Pozvali su građane da ne nasijedaju na provokacije određenih političkih subjekata, koji žele da posvađaju svoje sugrađane.

- Njima na obraz. Mi čuvamo sklad u našem gradu. Nećemo dopustiti da nas zavade oni čija se saopštenja štancuju u Podgorici. O Gusinju će odlučivati građani Gusinja. Srcem za Gusinje- navode.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 21:10