Srđan Perić / -A.D.
05/08/2024 u 10:08 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Perić: Na sceni razbojništvo, nudimo preokret

Objavljujemo kandidaturu za vandredne lokalne izbore u Podgorici, kazao je Srđan Perić, lider pokreta Preokret na pres konfrenciji na Trgu nezavisnosti.

–Vrijeme je da podvučemo crtu. Politički trenutak je takav da se pokazalo da su ljudi imali vrmena da se oprobaju i svako je mogao da pokaže šta zna i u konačnom da pokaže svoju nesposobnost. Nemamo vremena za šarene laži, vrijeme je da pokažemo da možemo da djelujemo - kazao je Perić.

Perić kaže da imaju program i traže podršku. Nastupiće samostalno.

– Imamo na sceni ne politiku već razbojništvo i avanturu. Takvu politiku moramo zaustaviti. Imamo program za konkretno rješavanje podgoričke tematike. Obilazimo sve mjesne zajednice. Tražimo i sugestije za ono sto treba da radimo. Naš program je rješenje onoga što su upropastile postojeće strukture - naveo je on.

On je rekao da trenutna vlast ne uspijeva da završi započete gradnje bulevara, gume gore, servisi namijenjeni lakšem funkcionisanju građana nijesu efektivni.

– Mi nudimo preokret takvog sistema - kaže Perić.

image

Pokret Preokret najavio izlazak na podgoričke izbore

-A.D.

Preokret se, kaže on, zalaže za politiku u kojoj građanin treba da ima moć.

– Moramo zaustaviti praksu da o nama odlučuju populisti. Izađimo za izbore i rješavamo problem. Ovo što gledamo nije dobro. Mi smo ti koji nudimo drugačiju viziju razvoja Podgorice. Ovaj grad kada riješimo probleme ima šansu za budućnost. Preokret je u Podgorici imao trend rasta. Očekujemo rezultat koji će nas pozicionirati nakon izbora - navodi Perić.

On kaže da nijesu odredili nosioca liste te da u ovom trenutku svih 58 kandidata su to.

 

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. septembar 2024 03:16