Jevrosima Pejović i Nađa Ljiljanić / -
04/08/2024 u 13:46 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

PzPG: Spajićeva vrteška

Nije vam Pokret za Podgoricu kriv (PzPG) što vidimo ono što i ostali iz opozicije, problem je što Spajić znajući vaše kapacitete pristao da vam da funkciju gradonačelnika i doveo sebe i grad u ovakvu situaciju, saopštili su iz PzPG reagujući na objavu Olivere Injac, gradonačelnice Podgorice, koja je na društvenim mrežama uporedila DPS i njih i zaključila da su isti.

– Mi smo mu olakšali izglasavanjem skraćenja gradske Skupštine, sad je red na njega da nađe nekog da mu makar zaustavi pad rejtinga koji ste vi vašim rezultatima proizveli. Nemojte sada reagovati na ovo naše saopštenje, sačekajte nekoliko dana pa će te moći reagovati na Spajićevu odluku o nosiocu liste.... ako budete imali integriteta, vidjećemo, bar toliko dugujete Podgoričanima - navode iz PzPG.

Oni navode da je ona poslednja "koja danas treba da se raduje i radosno zaključuje, ne raduje se ni njen šef ni njene kolege iz PES-a".

– O rezultatima Olivere Injac presudiće građani 29. septembra, nama je sada interesantno da vidimo kako na nju i njen rad gledaju kolege iz PES-a. Prvo, niko od njenih kolega ni jednom riječju nije stao uz nju i podržao je javno. Svi su svjesni negativnog rejtinga i niko neće da se poistovjeti sa rasulom u funkcionisanju gradske uprave. Drugo, ne pada to na pamet ni Spajiću - navode u saopštenju.

Oni u saopštenju koji su nazvali "Spajićeva vrteška" kažu da nema "onog čuvenog ne dam, jer za njenog šefa su svi oni potrošna roba".

– Kad je istekao rok otpušten je Milović, otpušten je Odović, otpušten je Ivanović, otpušten je Mujović (koji je uzgred prihvatio da bude ministar bilo čega...). Isto dakle čeka i Oliveru, opet Spajić se ne oglašava ne staje iza svojih ljudi i kad bude objava kandidata dosadašnji gradonačelnik saznaće da više nije kandidat - navode u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. septembar 2024 03:12