/ - URA
14/08/2024 u 16:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

URA: Spajićev PES brutalno zloupotrebljava institucije u predizborne svrhe

Manipulatori svjetskih razmjera osmislili su metodu da putem Pošte Crne Gore, uz račune za struju, svim građanima i građankama dostave svoju predizbornu prevaru, istakli su iz GP URA komentarišući to što je predizborni program partije Milojka Spajića svim građanima stigao na kućnu adresu uz redovne mjesečne račune za struju.

Iz GP URA dodaju da ovakvu zloupotrebu državnog aparata u partijske i predizborne svrhe, Crna Gora do sad nije vidjela i da su uvjereni da će građani ovu bahatost koja je prevršila svaku mjeru znati da kazne na narednim izborima. 

- Pozivamo rukovodstvo Pošte Crne Gore da javnosti obznani koliko su naplatili ove predizborne usluge Pokretu Evropa sad kao i zakonski osnov da se institucije države Crne Gore na ovako direktan način uključe u predizbornu kampanju - naglasili su iz Pokreta URA.

Nikolić: Građanima Crne Gore uz račune za struju dostavljen politički program PES-a

Istovremeno iz Pokreta URA pozivaju tužilaštvo da odmah reaguje, otvori slučaj i preispita zakonitost ovakvih postupaka koji nesumnjivo unose nepovjerenje u nezavisnost i profesionalnost institucija države Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 13:05