/ -M.VUJISIć
30/08/2024 u 13:26 h
Andrijana Dabanović, Mićko VujisićAndrijana Dabanović, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Milović o saradnji sa PES-om i DPS-om: Prvo da se prebrojimo

Podgorička lista - Andrej Milović predala je Izbornoj komisiji Glavnog grada izbornu listu za predstojeće vanredne parlamentarne izbore u Podgorici koji su zakazani za 29. septembar

Nosilac liste Andrej Milović kazao je da "Dan" da su predali dovoljno potpisa da lista bude prihvaćena i potvrđena, te da se nada da će se to desiti u što kraćem roku, odnosno već sutra.

Na pitanje "Dana" da li postoji mogućnost za saradnju sa Pokretom Evropa sad nakon izbora Milović je rekao da se sve sačeka da se 29. septembra prebroje. 

– Što se tiče saradnje i svega, ja sam više puta istakao hajde da se prebrojimo 29. septembra. Kao što znate, mi izlazimo samostalno. Ne želimo da se krijemo i ne želimo da se skrivamo iza bilo koje politike ili partije. Jednostavno smatramo da imamo program i ljude koji mogu samostalno da nastupe na ovim izborima i upravo to smo i uradili. Ko će s kim, kako će, vidjećemo nakon izbora kada se prebrojimo, a to je 29. septembra uveče - rekao  je Milović. 

Milović nije konkretno odgovorio da li isključuje svaku mogućnost saradnje sa DPS-om nakon izbora. 

– Kažem vam, moramo da vidimo. Prvo da se prebrojimo, pa ćemo onda da uključujemo, isključujemo, zaključujemo i slične stvari. To ipak je, na žalost, postalo manir crnogorske politike, a to je da dio političkog programa neke opcije, koje obično nemaju šta da ponude građanima, kažu sa kim neće, sa kim hoće i slične stvari i kunu se i na kraj završe zajedno. Vi ste svjedoci da upravo na podgoričkim izborima u koalicijama nastupaju ljudi koji su najgore stvari jedni o drugima govorili, a sad se grle, ljube i šalju poruku Podgoričanima mi smo odlična ponuda za vas - kazao je Milović.

Osim Milovića na listi su Dragutin Đeković, Maja Gardašević, Irena Stevović, Nemanja Vukićević, Nikola Raičević, Nikola Kovačević, Maria Mia Nocmartini Nikezić, Vojislav Ražnatović, Haris Zeković, Aleksandar Saša Ivanović, Bojana Đurović, Miljan Kastratović, Ranko Racković, Vuk Džudović, Katarina Marković, Andrija Mugoša, Aleksandar Ljumović, Sanja Rakočević, Blagota Popović, Emir Zeković, Marijana Nikolić, Ognjen Marković, Danilo Burić, Vinka Rakočević, Ivan Perišić, Vesko Nikolić, Božidar Vukmirović, Dijana Raičković, Miloš Otašević, Pavle Dujović, Jana Brajković, Danilo Drobnjak, Radmila Dedić, Borislav Bulatović, Dragana Bujišić, Anastasija Mugoša, Igor Ljumović, Radislav Kovačević, Miloš Ćetković, Nebojša Gogić, Bojana Brajković, Ivan Koprivica, Lidija Jovanović Dragana Marković.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 23:13