фото: Илустрација / - фото: Илустрација
11/01/2022 u 13:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић има свој сајт и вајбер заједницу

Саjт прати и званична ваjбер заjедница коjа jе креирана у циљу што лакшег информисања jавности о наjактуелниjим активностима Дритана Абазовића.

На троjезичном wеб саjту dritan.me, од данас можете пратити све активности из политичке и научне кариjере др Дритана Абазовића.

Како је саопштено из ГП УРА, уз фото и видео садржаj, читаоци веб саjта ће моћи да прате свакодневни рад потпредсjедника Владе и предсjедника партије.

- Саjт даjе на увид његове стручне радове из области политикологиjе, презентуjе предавања и конференциjе на коjима jе учествовао, али и његову докторску дисертациjу "Космополитска култура и глобална правда", коjу можете прочитати онлине. На саjту дритан.ме можете прочитати и биографиjу Абазовића, детаље из његовог приватног живота и дjетинства, али и гдjе jе све стицао образовање. Прочитаћете и цитате коjи су обиљежили политичку ангажман актуелног потпредсjедника Владе и погледати наjупечатљивиjе медиjске наступе Абазовића - објашњавају они.

Такође, како додају, саjт прати и званична ваjбер заjедница коjа jе креирана у циљу што лакшег информисања jавности о наjактуелниjим активностима Дритана Абазовића.

- Уз jасно дефинисана правила комуникациjе, ваjбер заjедница jе отворена за коментаре грађана са циљем jачања диjалога и квалитетне расправе о наjактуелниjим политичким темама - наводе из УРА.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

13. maj 2024 03:01