Дритан Абазовић / - BOJANA CUPIC
17/09/2021 u 20:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Абазовић: Криминалне структуре врше притисак на мене, не и ДФ

Главни специјални тужилац Миливоје Катнић казао је данас да на Абазовића врше притисак чланови његове структуре, посебно ДФ, а како је додао и криминалне структуре

Да криминалне структуре врше притисак на њега, потврдио је потпредсједник Владе Дритан Абазовић, али је негирао да то чини Демократски фронт, јавља портал РТЦГ.

Главни специјални тужилац Миливоје Катнић казао је данас да на Абазовића врше притисак чланови његове структуре, посебно ДФ, а како је додао и криминалне структуре. “Ја за то имам доказе. Ми то пратимо”, навео је Катнић.

-Криминалне структуре врше притисак на мене да престанем да се бавим овим чиме се бавим. Зато што су многи послови њихови потпуно урушени и то ће вријеме да покаже, ако већ није показало. Ја никада нијесам имао проблем са колегама, много пута се нисам слагао са њима, нити се сад слажем, али трудим се да будем професионалац у смислу да смо овдје да представљамо грађане, не неке своје уске интересе и да се тако морамо односити. Са ДФ-ом увијек је комуникација била на том нивоу и никаквог специјалног притиска нити су они правили на мене, нити могу да праве нити ја сам ја правио на њих, нити то могу- поручио је Абазовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

24. oktobar 2021 16:23