Милер и Абазовић / - фото: ГОВ.МЕ
10/02/2022 u 14:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Абазовић-Милер: Радимо на томе да заживи европска политика у Црној Гори

Абазовић је казао да је приоритет свих приоритета Црне Горе деблокада правосудних институција, што је компатибилно са наставком европским интеграција

Потпредсједник Владе Црне Горе Дритан Абазовић састао се данас са амбасадором Аустрије у Црној Гори Карлом Милером. Саговорници су потврдили снажно пријатељство двије државе, дијелећи мишљење да се оно најбоље показало током кризе изазване пандемијом Ковид-19, када је Аустрија пружила свесрдну подршку црногорском здравственом систему у савладавању изазова узрокованих пандемијом.

Милер је истакао да његова држава даје пуну подршку европским интеграцијама Црне Горе, као што је то радила и другим земљама Западног Балкана, које су постале пуноправне чланице ЕУ.

Абазовић је нагласио да су приоритет Црне Горе европске интеграције и да активно радимо на томе да европска политика поново заживи и добије додатни замајац у Црној Гори. Абазовић је казао да је приоритет свих приоритета Црне Горе деблокада правосудних институција, што је компатибилно са наставком европским интеграција, у смислу затварања привремених мјерила, као предуслова даљег напретка на нашем европском путу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 00:59