Dritan Abazović / - FOTO: IVAN PETROVIć
02/03/2023 u 12:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović: Najvažnije da Crna Gora dobije novog predsjednika

Istakao je da su jako kvalitetni predsjednički kandidati Aleksa Bečić i Jakov Milatović

Moja poruka za predsjedničke izbore je da je najvažnije da Crna Gora dobije novog predsjednika, poručio je premijer Dritan Abazović u Tuzima odgovarajući na pitanja novinara.

(FOTOVIDEO) Otvorena fabrika za preradu voća i povrća u Tuzima

Naveo je da će organi stranke odlučiti o podršci na izborima, a istakao je da su kandidati Demokrata Aleksa Bečić i pokreta Evropa sad Jakov Milatović jako dobri.

- Ne bih ništa da prejudiciram, dodao je.

Abazović je istakao da je jasno ko je konstuktivan u državnom parlamentu, a ko je opredjeljen destruktivno. Imamo opoziciju koja bojkotuje parlament. Ako se sjećate, kad smo mi bojkotovali kako se pričalo da idemo po plate, a bojkotujemo. Evo sad građani vide ko ide po plate i bojkotuje. Nisu svi, ali ima i manjih stranaka opozicionih koji su tu, sa njima treba sarađivati, ocijenio je Abazović.

Naveo je i da su se stekli uslovi za formiranje vlasti u Podgorici i da to treba sprovesti što prije.

- Vlada će intevenisati ukoliko neko bude htio da odugovlači. Što se toga tiče, moja neka saznanja su da sva četiri predstavnika raznih formacija Pokreta Evropa sad, URA, Demokrata i DF funkcionišu iznad očekivanja. Volio bih da taj dobar duh zadrže i da ga prenesu u upravu Glavnog grada, kazao je Abazovič novinarima nakon otvaranja fabrike u Tuzima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 03:23