Дритан Абазовић / - BOJANA CUPIC
11/08/2021 u 12:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Абазовић: Нисам добио позив да присуствујем устоличењу Јоаникија; Нема техничких услова да се попис одржи

На питање како коментарише наставак нелегалне градње предсједника Општине Будва Марка Царевића, Абазовић је рекао да он мора да буде свјестан радњи које предузима

Потпредсједник Владе Дритан Абазовић казао је, одговарајући на питање новинара након конференције за медије Савјета за борбу против корупције, да  устоличење митрополита црногорско-приморског Јоаникија треба да се деси 4. септембра. Додао је да још  ниједобио позив за присуство овом догађају.

Истакао је  да му никакво обезвјеђење неће требати приликом доласка на Цетиње. Подсјећамо и премиејр Здравко Кривокапић је јуче казао да ће на Цетиње поћи без обезбјеђења.

-  Црна Гора је добила новог митрополита, процес устоличења мора да се деси. Гворим у име Владе да ће држава учинити све да тај догађај протекне мирно  - истакао је Абазовић.

Коментаришући изјаву премијера Здравка Кривокапића да попис највјероватније неће бити одржан ове године, Абазовић каже да нема техничких услова да се попис одрже до краја ове године. 

На питање новинара  како коментарише то сто је премијер Здравко Кривокапић индиректно најавио оснивање партије, Абазовић је казао да  би то срушило концепт експертске Владе.

Поводом ситуације  нелегалне градње предсједника Општине Будва Марка Царевића, Абазовић је рекао да он мора да буде свјестан радњи које предузима.

Ккао каже,  државне институције су неажурне по питању рјешавања ових случајева.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:37