Дритан Абазовић / - Фото: Иван Петровић Ипе
29/06/2021 u 09:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Резултати у поглављима 23 и 24 могући када институције буду радиле свој посао

Директор АНАЦ-а Ђузепе Бузија истакао је да Црној Гори желе помоћи у нормативном и дијелу који се тиче примјене закона у борби против корупције

Потпуно испоручивање резултата у поглављима 23 и 24 ће бити могуће када све институције система буду радиле свој посао, а нарочито оне које су директно задужене за борбу против корупције, навео је потпредсједник Владе Дритан Абазовић на састанку са предсједником Националне управе за антикорупцију (АНАЦ), Ђузепеом Бузијом.

Састанак је одржан у склопу посјете потпредсједника Абазовића Риму, гдје ће поред учешћа на конференцији Глобалне коалиције за побједу над ИСИС-ом, Абазовић имати неколико билатералних и радних састанака.

Директор АНАЦ-а Ђузепе Бузија истакао је да Црној Гори желе помоћи у нормативном и дијелу који се тиче примјене закона у борби против корупције.

-Знамо за жељу Црне Горе за улазак у ЕУ и колики труд улажете у борби против корупције. Желимо вам максималан успјех на путу ка ЕУ, свјесни потребе сарадње свих органа да би се дошло до резултата-нагласио је Бузија.

Абазовић и Бузија су усагласили даље кораке продубљивања сарадње између надлежних државних органа Црне Горе и АНАЦ, нарочито на пољу размјене искустава и експертизе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:52