Абазовић на састанку / - фото: Принтскрин/ГОВ.МЕ
14/09/2021 u 20:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Разматране могућности економског увезивања Црне Горе и Белгиjе

Представници црногорске диjаспоре у Белгиjи изразили су интересовање због навода о могућим измjенама и допунама Закона о држављанству и Закона о пребивалишту

У склопу званичне посjете Бриселу, потпредсjедник Владе Црне Горе Дритан Абазовић састао се данас са црногорском диjаспором у Белгиjи, саопштено је из Кабинета потпредсjедника Владе.

Абазовић jе разговарао са представницима Удружења црногорско-белгиjског приjатељства „Монтенегро“, чиjи jе председник Горан Вратница изразио захвалност због интересовања потпредсjедника Владе за састанак са њима.

Абазовић и представници црногорске диjаспоре у Белгиjи разговарали су о значаjу сарадње Владе Црне Горе и диjаспоре, за коjу су се сложили да представља велики потенциjал у економском увезивању са матичном земљом, Црном Гором.

Представници црногорске диjаспоре у Белгиjи изразили су интересовање због навода о могућим измjенама и допунама Закона о држављанству и Закона о пребивалишту.

Састанку су присуствовали и Иван Лековић, амбасадор Црне Горе у Краљевини Белгиjи и Иво Шоћ, савjетник потпредсjедника Владе

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:52