Тимоније и Аџић / - фото: МУП
06/06/2022 u 15:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аџић-Тимоније: Значајан напредак МУП-а Црне Горе у борби против организованог криминала и корупције

Саговорници су изразили вољу и спремност за додатним развијањем партнерских односа између Црне Горе и Француске, наводи се у саопштењу

Министар унутрашњих послова Филип Аџић примио је данас у званичну посјету амбасадора Републике Француске Кристијана Тимонијеа, саопштено је из тог ресора.

Аџић и амбасадор Тимоније су се сагласили да је сарадња ресора унутрашњих послова квалитетна, а да су односи двију држава пријатељски.

- Министар Аџић је исказао спремност за различитим модалитетима сарадње који су у обостраном интересу, те захвалио на подршци коју Француска пружа Црној Гори на пољу интеграција. Искористио је прилику да истакне посвећеност Министарства унутрашњих послова борби против криминала и корупције, те јачању сектора безбједности - наводи се у саопштењу.

Амбасадор Тимоније је, честитајући министру Аџићу на именовању, изразио увјерење да Црна Гора има капацитета да се бори са изазовима у борби против организованог криминала и корупције, те је похвалио значајан напредак који је Црна Гора остварила у том погледу.

- Саговорници су изразили вољу и спремност за додатним развијањем партнерских односа између Црне Горе и Француске - закључује се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:45