/ Нермин Бећировић
27/10/2021 u 22:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бећировић: Генијална Влада довела нас до првог мјеста по броју заражених

Да није тема која је, и да немамо преко 2000 преминулих, било би трагикомично, поручио је Бећировић

Члан предсједништва Социjалдемократа Црне Горе, Нермин Бећировић, саопштио је да нико Јакова Милатовића и Дритана Абазовића није љетос могао убиједити да "брутална сезона", која им се огледала у тоталном отварању граница готово без контроле није никакав "генијалан план".

- Кога се није могла сјетити и претходна влада. Напротив, сви осим ове Владе изгубљене у времену и простору слутили су како ће се завршити таква неодговорност, мада, нијесмо баш очекивали да ћемо имати ту "част" да будемо први на читавом свијету по броју заражених, захваљујући њеним револуционарним идејама. И наравно, захваљујући невакцинисаном "премијеру са антитијелима" и његовој свити која нема који масовни скуп није обишла и коју мјеру није прекршила, без икакве санкције наравно- навео је он.

Како је истакао, "баш како су нам и обећали, сваког дана, у сваком погледу, све смо више напредовали, и ево дочекасмо да будемо први".

- Да није тема која је, и да немамо преко 2000 преминулих, било би трагикомично. Овако је само онако како смо и предвидјели-апсолутно трагично- поручио је Бећировић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 08:56