Demokratska Crna Gora, Hrišćansko demokratska unija / - FOTO: DEMOKRATSKA CRNA GORA
11/07/2022 u 18:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bečić će sjutra ugostiti delegaciju Hrišćansko - demokratske unije SR Njemačke

Aleksa Bečić predvodiće delegaciju Demokrata na zvaničnom sastanku sa poslanicima Hrišćansko-demokratske unije SR Njemačke koja boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, ugostiće sjutra delegaciju Hrišćansko-demokratske unije SR Njemačke koju predvodi Tilman Kuban, poslanik Bundestaga iz redova CDU-a, kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Kako se u saopštenju navodi, Aleksa Bečić predvodiće delegaciju Demokrata na zvaničnom sastanku sa poslanicima Hrišćansko-demokratske unije SR Njemačke koja boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

- Sastanak će biti odlična prilika da kolege iz CDU-a upoznamo sa našim osnovnim programskim načelima kao i da uputimo zahvalnost na nedvosmilenoj podršci koja nije izostala od strane njihove partije kada je riječ o procesu evropskih integracija i ekonomskom jačanju regiona Zapadnog Balkana, sa posebnim akcentom na važnost Berlinskog procesa kao ključnog projekta Angele Merkel kad je riječ o našem regionu - ističu iz Demokratske Crne Gore. 

Pored šefa delegacije, Alekse Bečića, delegaciju Demokratske Crne Gore činiće i poslanik Boris Bogdanović, Momo Koprivica, kao i poslanica Tamara Vujović

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 14:16