/ - Предсjедник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић
17/07/2021 u 10:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић честитао Дан Општине Андријевица

Бечић је истакао да се оваj датум обиљежава у години када Црна Гора слави 80 година од Тринаестоjулског устанка

Предсjедник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић, честитао jе Дан општине Андриjевица, предсjеднику општине Жељку Ћулафићу и предсjеднику Скупштине општине Младену Ђукићу.

– Користим прилику да Вам упутим срдачне честитке поводом 17. jула, Дана општине Андриjевица, са искреном жељом да у блискоj будућности оваj град учинимо љепшим и угодниjим мjестом за живот, по мjери његових грађанки и грађана – казао је Бечић.

Бечић је истакао да се оваj датум обиљежава у години када Црна Гора слави 80 година од Тринаестоjулског устанка, у коjем су житељи овог краjа, дали своj допринос коjи генерациjе памте.

– Андриjевица у потпуности и без изузетка заслужуjе да буде дио равномjерног регионалног развоjа наше државе те, стога, циjеним да ће локална управа и поред свих изазова бити фокусирана на припрему и реализациjу програма од значаjа за изградњу инфраструктуре и валоризациjу природних потенциjала коjи би требало да подстакну напредак, како Андриjевице тако и циjелог сjевера – казао је предсједник Скупштине.

Према ријечима Бечића, таквим приступом створиће се нове вриjедности за младе људе, као и бољи пословни амбиjент за све релевантне субjекте заинтересоване за улагања у привредне гране коjе су од виталног значаjа за развоj сjеверног региона, што ће директно генерисати значаjан броj нових радних мjеста и доприниjети унапређењу квалитета живота у граду под Комовима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

14. maj 2024 04:08