/ - Никола Зиројевић фото: СД
04/11/2021 u 17:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зиројевић: Преко 70 аката чека а власт се бави одлагањем избора

Најаву Бечића да ће у процедуру ставити закон којим се одлажу локални избори на Цетињу, Мојковцу и Петњици, видимо као покушај владајућих партија да избјегну већ сасвим извјестан пораз, рекао је Зиројевић

Најава предсједника Скупштине Алексе Бечића да ће у процедуру ставити закон којим се одлажу локални избори на Цетињу, у Мојковцу и Петњици је покушај владајућих партија да избјегну сасвим извјестан пораз у тим општинама, оцијениле су Социјалдемократе (СД).

Портпарол СД-а Никола Зиројевић казао је да је у процедури више од 70 закона и аката, који су од круцијалног значаја за животни стандард грађана, а владајућа већина се опредијелила да, како је навео, приоритет буду акту који служи искључиво ускопартијским интересима.

- Најаву Бечића да ће у процедуру ставити закон којим се одлажу локални избори на Цетињу, Мојковцу и Петњици, видимо као покушај владајућих партија да избјегну већ сасвим извјестан пораз у овим општинама-рекао је Зиројевић.

Како је навео, избори су расписани у складу са законом, а листе ће бити предате прије дана када је планирано засиједање Скупштине тим поводом.

- Стога цијенимо да ове правне вратоломије служе само избјегавању пораза владајућих партија на предстојећим изборима и покушај прекрајања изборне воље грађана која треба бити исказана 5. децембра ове године- каже се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 00:18