/ фото: Иван Петровоћ Ипе
03/08/2021 u 10:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић честитао Дан општине Плужине

Прослављате оваj свиjетли датум као подсjећање на дан ослобођења Плужина, што у години када прослављамо 80 година од Тринаестоjулског устанка оваj датум чини посебним, каже Бечић у честитки

Предсjедник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић упутио jе предсjеднику Општине Миjушку Баjагићу и предсjеднику Скупштине општине Петру Митрићу честитке поводом Дана општине Плужине.

- Користим прилику да Вама и грађанкама и грађанима Плужина, у име Скупштине Црне Горе и своjе име, честитам 4. август, Дан општине Плужине.

Прослављате оваj свиjетли датум, као подсjећање на дан ослобођења Плужина, што у  години када прослављамо 80 година од Тринаестоjулског устанка оваj датум чини посебним. Црногорски народ jе увиjек баштинио слободарске вриjедности, а становништво Вашег краjа jе у кључним борбама за слободу имало значаjну улогу. Стога, када обиљежавамо овако значаjне датуме дужни смо да чувамо сjећања на све оне коjи су дали животе за нашу слободу - каже Бечић у честитки.

Он је чврсто увjерен да ће се у наредном периоду створити све претпоставке за бржи развоj Плужина, а да ће се валоризациjом богатих природних и туристичких ресурса унаприjедити животни стандард грађанки и грађана општине Плужине.

- На краjу, уз увjерење да ћемо свjедочити истинском развоjу и напретку Плужина, честитам Вам Дан општине - каже предсједник Скупштине.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 22:48