/ - Алекса Бечић
25/11/2021 u 20:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић: Свако прекрајање изборне воље грађана је супротно са вољом народ

Предсједник Демократске Црне Горе казао је да та партија неће подржати мањинску Владу

Предсједник Демократске Црне Горе Алекса Бечић казао је да та партија неће подржати мањинску Владу која би значила прекројену изборну вољу грађана.

- Свако прекрајање изборне воље грађана било би у супротности са вољом народа, што би у преводу значило једну од највећих издаја у историји Црне Горе. Бранимо изборну вољу грађана од 30. августа и сматрам да ова парламентарна већина, оснажена са мањинским партијама, треба да настави даље. Мањинску Владу која значи прекројену изборну вољу грађана, са онима који су грађани Црне Горе тражили да смијенимо да пођу у опзицију, а не да поново врше власт на изборима 30. августа убједљивом већином, слободним избором грађана Црне Горе, наравно да у таквом прекрајању изборне воље грађана, Демократска Црна Гора никада није учествовала и никада неће учествовати. Ако неко, случајно, ја нећу у то да вјерујем, има такве амбиције или такве жеље нека то одмах учини сјутра. Јер то је воз у којем карта не само да је бесплатна, већ се и унапријед добро плаћа. Да се не би играли трикова, подизања цијена, трговине јер то може да поједе онда политичка инфлација- нагласио је Бечић за РТЦГ.

Сматра и да је садашња Влада мањинска.

- Влада коју имамо је на неки начин мањинска, али она је производ подршке 41 посланика који су је изабрали. Ти посланици су 30. августа добили мандат од грађана да промијене бившу власт, а не да бивша власт настави да влада или да се врати на власт- рекао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 11:05