Тихомир Богавац / Фото: СНП
19/12/2021 u 21:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Богавац Милачићу: Видимо како си мислио на народ, одмах си запослио супругу

Подсјетимо, супруга лидера Праве Жана Прашчевић Милачић је генерална секретарка у Влади Здравка Кривокапића

Предсједник општине Беране и предсједник беранског СНП-а Тихомир Богавац поручио је предсједнику Праве Црне Горе Марку Милачићу да грађани знају колико је мислио на народ када је одмах након избора запослио супруга на "не тако безначајну функцију". 

- Напротив, високо је позиционирана, а о пријатељима и кумовима да не причамо - истакао је Богавац.

Подсјетимо, супруга лидера Праве Жана Прашчевић Милачић је генерална секретарка у Влади Здравка Кривокапића.

Богавац је реаговао пошто је Милачић поручио СНП-у да Беране неће бити колатерална штета вашег меморандума са Ђукановићем

-Не заносите се, господине Милачићу са изјавама попут ове коју сте дали. Беранци нити могу нити хоће да забораве да је искра слободе кренула баш из Берана, да је ту искру слободе упалио управо СНП 2014. године, док сте ви господине Милачићу тада били под скутима ДПС-а гдје сте још увијек заједно са њима славили побједу на референдуму- казао је Богавац.

Оно, додаје он, чему би требали посветити пажњу јесу закони у Скупштини Црне Горе, да се не би дешавале малверзације на изборима, празна прича и политикантство не воде ничему.

Подсјећања ради, наставља Богавац, ову иницијативу су заговарале све партије парламентарне већине, али чини нам се да је само проблем када је заговара и предложи СНП.

- Господине Милачићу, побједа у Беранама ће бити више него убједљива и биће управо предвођена СНП-ом, партијом која је како смо и првобитно рекли у Беранама упалила бакљу слободе чије искре полако, али сигурно позитивно резултирају и у свим другим општинама у којима су се одржали локални избори - закључио је Богавац.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 11:51