Boris Bogdanović / - DEMOKRATE
21/10/2024 u 18:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Bogdanović: Nećemo dozvoliti da se institucije Crne Gore koriste kao privatni servis za kriminalce

Današnja akcija Specijalnog državnog tužilaštva i SPO Uprave policije još jednom nas je podsjetila na surovu istinu – bezbjednosni sektor, koji bi trebalo da štiti građane Crne Gore, u prethodnih trideset godina je služio kriminalnim strukturama.

- Narko-klanovi, korupcija i pohlepa su razorili ključne stubove naše države. I ovo nije izolovan slučaj – to je sistemski problem koji se godinama ignorisao, dok su pošteni ljudi trpjeli posljedice. Danas smo svjedoci da oni koji su nas trebali braniti, nisu služili zakonu i građanima, već kriminalnim strukturama - saopštio je Boris Bogdanović, predsjednik Kluba poslanika Demokrata.

Kako je naglasio, vrijeme je da se to promijeni.

- Nećemo dozvoliti da se institucije Crne Gore koriste kao privatni servis za kriminalce. Ujedinjeni i odlučni, kao građani Crne Gore i institucije ove zemlje će stati na put korupciji, kriminalu i svim deformacijama koje su nas unazadile. Nikšić, Podgorica, Cetinje, Budva i  cijela Crna Gora zaslužuju bezbjednosni sektor koji radi isključivo za interes građana, a ne za interes kriminalnih klanova - saopštio je Bogdanović.

Abazović pozdravio akciju SDT-a i SPO-a: Istina ipak uvjek nađe svoj put

Poruka je jasna, istakao je,  SDT i bezbjednosni sektor čiste Crnu Goru od narko-klanova i njihovih zaštitnika unutar sistema.

- Oni koji su se obogatili na račun budućnosti naših porodica, naših gradova i naše djece, moraju odgovarati. Kriminalci i njihovi zaštitnici neće više vladati ovom zemljom. Crna Gora se budi i ide još snažnije protiv svih oblika kriminala i korupcije - zaključio je Bogdanović.

 

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. oktobar 2024 18:15