Драган Бојовић / - архива
23/01/2022 u 09:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бојовић: Предложићу Кнежевићу да ДНП формира мањинску владу

Он је сагласан са актуалним предлогом УРА-е да "треба сви да се објединимо, али не око њих, већ око нас, јер смо, руку на срце, политички бољи и прихватљивији за грађане."

Предложићу предсједнику партије Милану Кнежевићу и органима партије да доставимо у скупштинску процедуру иницијативу по којој би Демократска народна партије формирала мањинску Владу Црне Горе, поручио је посланик ДНП-а Драган Бојовић.

 - ДНП има пет посланика у Скупштини Црне Горе, што значи да има много већи легитимитет, па и уцјењивачки потенцијал, од појединих мањих партија, које ево у континуитету о чуду забављају црногорску политичку сцену својим „генијалним“ иницијативама и предлозима - навео је он.

Према његовим ријечима, ДНП има убедљиво најбољи политички програм, врхунске политичаре  и најбоље кадрове, који би несумњиво извели земљу из постојеће политичке кризе.

 - Не сумњам да би ова наша иницијатива добила подршку не само посланика у Скупштини Црне Горе, већ и свих грађана, јер се залажемо за петровићку, европску, достојанствену и слободну Црну Гору. Након што добијемо подршку и успоставимо нову Владу, предложићу да укинемо све политичке партије и све програме, који нас само беспотребно дијеле и уносе политички немир - сматра он.

Бојовић је сагласан са актуалним предлогом УРА-е да "треба сви да се објединимо, али не око њих, већ око нас, јер смо, руку на срце, политички бољи и прихватљивији за грађане."

 - Када се постигне тај степен политичког једноумља, какав је владао са ДПС-ом чију подршку УРА прижељкује, онда ћемо лако одвести Црну Гору гдје год нам падне на памет. Слобода је ропство! Банане су моћ! Живјела Орвелова „Океанија“! - закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:35