/ - Бранка Бошњак
31/10/2021 u 13:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Бошњак: Иницираћу формирање Анкетног одбора коjи ће се бавити Можуром

Метjу Каруана Галициjа казао jе да jе спреман да своjа сазнања подиjели са црногорским истражитељима, имаjући у виду да jе дужност сваког грађанина да то уради ако има сазнања о корупциjи

Посланица Покрета за промjене Бранка Бошњак казала jе да ће убрзо иницирати формирање Анкетног одбора коjи ће се бавити афером “Можура”. Истакла jе да чека да се усагласи са свим чиниоцима власти, jер се, како jе казала, се ради о предизборном обећању коjе су сви давали.

– Врло jе важно да постоjи спремност да у овоj истрази о корупциjи у вези са Можуром учествуjу и помогну они коjи су били дио истраге и на Малти, а коjа jе дала резултате. Све говори да се ради о вишемилионском корупционашком послу коjи води до самог врха пораженог режима – казала jе она, пише портал РТЦГ.

Она каже да “трагикомична замjена теза” послиjе њеног сусрета са Метjуом Каруаном Галициjом, сином убиjене малтешке новинарке Дафне Каруане Галициjе, Малте, говори колики jе страх ДПС-у.

– Jер су се преиграли и ствари су им измакле контроли – казала jе Бошњак.

Метjу Каруана Галициjа казао jе приjе неколико дана за Портал РТЦГ, да jе спреман да своjа сазнања подиjели са црногорским истражитељима, имаjући у виду да jе дужност сваког грађанина да то уради ако има сазнања о корупциjи.

За наш портал говорио jе о афери "Можура", корупциjи у Црноj Гори и на Малти, убиству његове маjке, везама политичких елита двиjе земље и садашњих и евентуалним будућим истрагама.

– Вjеруjем да су људи у Црноj Гори, као и на Малти, довољно љути због корупциjе и убистава коjима се прикрива корупциjа и да желе да се то оконча - поручио jе Галициjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

20. maj 2024 04:10