Чанак на Цетињу / - SPUTNIK/Дејан Симић
05/09/2021 u 15:09 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Чанак: Мислите ли да ће неко заборавити сузавце и шок-бомбе, устоличење је потпуно срамотно

Упитан да ли је СПЦ требало да одустане од устоличења или је држава требало да забрани било каква окупљања, Чанак је констатовао да је требало урадити „било шта“

Не знам како ће даље ићи односи Србије и Црне Горе, али мени то не дјелује као било каква најава добрих односа, изјавио је у недјељу за лист Данас лидер Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак, који се налази у Црној Гори.

-Они ће бити све компликованији јер се све спустило на ниво грађанина. Да ли мислите да ће неко заборавити бацање сузавца, шок-бомби и пуцање гуменим мјецима на народ- упитао је Чанак.

На питање о предлогу предсједника Скупштине Србије да Чанка треба ухапсити јер је отишао да шири немире по Црној Гори, Чанак указује да Ивица Дачић има право на своје мишљење, али да њега треба ухапсити приликом уласка у Црну Гору и забранити му улазак зато што шири идеологију која је Црну Гору довела у позицију да се ово дешава.

-Устоличење Јоаникијево је потпуно срамотно. Доћи војним хеликомпетом и с дугим цијевима, то ниједан поштен човјек не би себи дозволио. Не знам зашто је то Јоаникије дозволио и урадио- пита се Чанак.

Упитан да ли је СПЦ требало да одустане од устоличења или је држава требало да забрани било каква окупљања,  Чанак је констатовао да је требало урадити „било шта“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 23:30