/ - Марко Царевић
21/04/2022 u 12:18 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Царевић одлази са чела Будве: Најпоноснији сам на борбу за светосавље

Од првог дана се залажем за принцип смјењивости власти, а то подразумијева и персоналну промјену оних који врше функције, казао је он

Предсједник општине Будва Марко Царевић саопштио је данас да на изборима у том приморском граду неће бити носилац листе Демократског фронта.

Мило Божовић носилац листе у Будви

- Шансу треба дати другима. Бити предсједник општине у два мандата је сасвим довољно за сваког појединца - казао је Царевић на конференцији у Будви. 

Саопштио је да ће носиоц листе ДФ-а на изборима бити Мило Божовић, наводећи да ће "5. јуна управо њему предати своју функцију". 

- Он је мој лични и породични пријатељ. Има моју апсолутну подршку- казао је Царевић. 

Подсјетио је да је сва своја лична примања сам давао у хуманитарне сврхе и да од породице никог није запослио. 

- Генерално сам задовољан радом општине док сам био на челу, али могло је бити боље. Жалим што нисмо мало више урадили. Вјерујем да сам на начин давања плата у хуманитарне сврхе показао да се моја функција може обављати поштено. Од првог дана се залажем за принцип смјењивости власти, а то подразумијева не само промјену власту него и персоналну промјену оних који врше функције. Посебно сам поносан на борбу за светосавље и цркву- закључио је Царевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 23:51