Челановић СД / Челановић СД - Челановић СД
13/09/2021 u 16:03 h
Ana GajevićAna Gajević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Челановић: Директор Ер Монтенегра да каже да ли је у сукобу интереса

Он је додао да је ово само једна од упитних ствари приликом пословања новог националног авио-превозника

Функционер Социјалдемократа (СД) Милош Челановић затражио је од директора Ер Монтенегро Предрага Тодоровића да објасни јавности како се, приликом куповине карата онлине, умјесто имена црногорског авио-превозника налази име компаније из које је Тодоровић дошао, Ситизен плејн.

Он је позвао Тодоровића да јавности објасни да ли је у сукобу интереса.

 - Господине Тодоровићу, позивам Вас да објасните црногорској јавности на који начин се, једино у случају нашег авио-превозника, приликом онлине куповине карата на сајту СкyСцаннер, умјесто назива Аир Монтенегро налази ЦитизенПлане. Посебно је интересантно што сте прије доласка у Аир Монтенегро управо Ви били ангажовани у фирми ЦитизенПлане, гдје сте продавали авио-карте. Дужни сте и да објасните јавности да ли фирма из које сте дошли од овог посла има одређену корист и колика је она, те да ли сте у том случају били у сукобу интереса - навео је Челановић у саопштењу.

Он је додао да је ово само једна од упитних ствари приликом пословања новог националног авио-превозника, као и да данас имамо ситуацију да компанија већ послује са великим губицима.

 - За разлику од Монтенегро Аирлинес-а (МА), који је Влада силом на срамоту угасила, Аир Монтенегро лети само ка три дестинације - Београду, Истанбулу и Љубљани -  закључио је Челановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 09:31