Miloš Čelanović / - FOTO: BALSA RAKOCEVIC
31/01/2022 u 14:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Челановић: Смјењују га, а Милатовић расписује конкурс

И да не заборавимо, гориво сјутра поскупљује ко зна који пут за редом. За само годину дана више од 30 центи по литру, драги суграђани! Видимо се 4.фебруара, закључује Челановић

Од када је постало извјесно да пада весела дружина звана 42. Влада Црне Горе, министар Милатовић је престао да нас забавља недељом поподне шареним табелама од којих живот постаје љепши, а недеље забавније, самтра  функционер СДЦГ Милош Челановић.

-Поред популизма који су он и Милојко усавршили до те мјере да се Демократе хватају за главу, сада се прешло на правно насиље и још један покушај коришћења државног апарата у лично-партијске интересе. Наиме, министар који зна да ће бити смијењен за пар дана, расписује конкурс за комплетан руководни кадар у свом ресору. Чекам само паролу “Не дамо МЕК” уз пригодну политичку поруку са званичног сајта министарства-поручује он.

Додаје:"За овако нешто потребна је сагласност другог весељака из Министартва финансија, коју ових дана дијели “шаком и капом”, али само општинама које су “ослобођене”.

-И да не заборавимо, гориво сјутра поскупљује ко зна који пут за редом. За само годину дана више од 30 центи по литру, драги суграђани! Видимо се 4.фебруара-закључује Челановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 00:37