Цетињска УРА / - Цетињска УРА
04/11/2021 u 19:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Цетињска УРА: Општински одбор проширен за 60 одсто, три нова потпредсједника

Из Грађанског покрета УРА Пријестонице Цетиње наводе да су спремни за предстојеће локалне изборе 5. децембра и да су убијеђени да ће Цетињска УРА поново бити највеће изненађење избора

На синоћ одржаној Трећој редовној конвенцији Грађанског покрета УРА Пријестонице Цетиње изабран је нови Општински одбор, нови предсједник и троје потпредсједника.

Како је саопштено из ове странке, нови Општински одбор проширен је за 60% и сада ће бројати 50 чланова, а на његовом челу ће бити Славко Шоле Јанковић. Нови потпредсједници су Марина Мартиновић, Владана Ломпар и Петар Мартиновић.

Из Цетињске УРЕ наводе да се у претходних годину и по дана, упркос великом притиску и јавном линчу, Општинском одбору придружио значајан број истакнутих младих, образованих и остварених појединаца, који ће у наредном бити презентовани јавности.

Из Грађанског покрета УРА Пријестонице Цетиње наводе да су спремни за предстојеће локалне изборе 5. децембра и да су убијеђени да ће Цетињска УРА поново бити највеће изненађење избора.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 05:21