фото: Слободна ЦГ / - фото: Слободна ЦГ
11/11/2021 u 12:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дајковић изабран за предсједника Слободне Црне Горе

- Наша земља је први пут у својој историји добила партију младих људи - навео је он

Рјешењем Министарства јавне управе, дигиталног друштва и медија, политичка партија под називом Слободна Црна Гора уписана је данас у регистар политичких партија, чиме је и формално рођена нова снага на политичком небу Црне Горе.  

Како је саопштено из ове партије, програм и статут Слободне Црне Горе усвојени су на Оснивачкој скупштини одржаној дана 18.октобра  228 оснивача Слободне Црне Горе. За предсједника и заступника партије једногласно је изабран Владислав Дајковић, док ће сви страначки органи бити изабрани на ванредном Конгресу заказаном за март мјесец.

Овим поводом Дајковић је истакао да је ово је историјски дан.

 - Не само за нас у Слободној Црној Гори, већ и за све грађане који су жељни промјена и слободе, које, по свему судећи и даље сањамо. У мору политичких стереотипа, досаде, мрака, тмурних и ружних политичких догађаја, наша политичка партија ће бити нешто сасвим ново и до сада невидјено на нашим просторима. Знаћемо да угријемо срца људи, да их насмијемо онда када је све сиво, да их саслушамо, пружимо утјеху, али и да се снажно боримо за њихова права онда када је то потребно - навео је Дајковић.

Како је истакао, рад ове партије неће бити усмјерен ни против једне политичке партије, већ искључиво за добробит грађана свих вјера и нација, које живе у Црној Гори. 

 - Наша земља је први пут у својој историји добила партију младих људи - навео је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:51