Фото: Јутјуб, Слободна Црна Гора / -Фото: Јутјуб, Слободна Црна Гора
11/02/2022 u 11:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дајковић у свом стилу: Отварам споменик Незнаном шверцеру цигарета

У нашој земљи се сматра да су шверцери живи мученици који су нашу земљу спасили банкрота, тврди он

Политичар Владислав Дајковић данас је са члановима своје партије Слободна Црна Гора отворило споменик "Незнаном шверцеру цигарета" у Подгорици.

Како је казао, желе да му се најдубље захвале за све што је урадио за Црну Гору. 

- Отуда је крађа 10 милиона еура вриједних цигарета за вријеме лажне дојаве о бомби, у присуству полиције – постала најнормалнија ствар око које се нико не узрујава- додао је Дајковић. 

Истакао је да у земљи у којој су све вриједности окренуте наопачке и у којој је све доведено до апсурда, очигледно најбоље пролазе они који се праве луди.

- Отуда је крађа 10 милиона еура вриједних цигарета за вријеме лажне дојаве о бомби, у присуству полиције – постала најнормалнија ствар око које се нико не узрујава. А што би се и узрујавао када се о шверцу цигарета већ 30 година прича као о најлегалнијој грани наше пивреде, а митологизација шверца је створила такав амбијент да се сматра да су шверцери живи мученици који су нашу земљу спасили банкрота. Стога, у име Слободне Црне Горе отворио сам споменик Незнаном шверцеру цигарета, као знак најдубље захвалности за све што је урадио за нас и нашу земљу- закључио је Дајковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 12:34