Александар Дамјановић / - Архива
16/10/2021 u 10:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Дамjановић очекуjе продужетак мандата у Управи прихода и царина

Њему 21.октобра истиче по закону полугодишњи статус вршиоца дужности директора

Вршилац дужности директора Управе прихода и царина Александар Дамjановић казао jе у емисиjи Оквир на ТВЦГ да не види разлог да му Влада не продужи мандат на тоj позициjи.

Њему 21.октобра истиче по закону полугодишњи статус вршиоца дужности директора.

"Влада ће о томе одлучити, а не водим разлог да се мандат не продужи. Jа ћу се наравно као и до сада озбиљно посвети раду, посебно у наплати прихода и сузбиjању нелегалног шверца цигарета. Резултати ће бити болjи као и борба са организованим криминалом", рекао jе Дамjановић гостуjући у емисиjи Оквир на РТЦГ.

Он jе истакао да очекуjе подршку министра финансиjа Милоjка Спаjића и циjеле Владе и нагласио jе да jе и у досадашњем раду имао подршку међународне заjеднице.

"Посебно бих указао на проблем коjи имам, а то jе да радим без 10 помоћника. Jа сам своjе предлоге упутио чим су се законски услови стекли, а то jе чим jе Влада усвоjила систематизациjу", рекао jе Дамjановић, додаjући да очекуjе и та именовања.

Дамjановић jе казао да му то што нема помоћнике отежава посао, jер он сам координира радом бивше три управе - пореске, царина и игара на срећу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 05:21