Са перформанса / - фото: Права Црна Гора
17/03/2022 u 11:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Делетић Шћекићу: Док сте себи асфалтирали магистралу, грађанима Берана остављате макадамске путеве

Права Црна Гора је покренула званичну иницијативу да Беране добију свијетлећу саобраћајну сигнлизацију, чиме ће ова дионица пута постати безбједнија за све учеснике у саобраћају, казали су из Праве Црне Горе

У оквиру предизборне кампање у Беранама, млади Праве Црне Горе Беране и кандидаткиња за одборницу листе „Марко Милачић – Права Црна Гора – ДРЖИМО РИЈЕЧ – Др Милован Живковић Александра Делетић организовали су перформанс код семафора у Беранама, који већ годинама није у функцији, како би скренули пажњу на инфраструктурне проблеме у том граду и небригу локалних власти по том питању.

Обраћање Александре Делетић преносимо интегрално:

“Млади Праве Црне Горе су данас на једном од мјеста која свједоче о томе колики је био нерад, небрига и неспособност локалних власти да граду обезбиједе најосновније инфраструктурне потребе. Посебно оне које се тичу безбједности у саобраћају. Ускоро ће бити завршен ауто пут Бар-Бољаре, што представља огроман потенцијал за наш град. Тај тренутак Беране ће дочекати са пропалим асфалтом и макадамским путевима.    

Питам оне који још увијек званично врше власт у Беранама: зар је било толико тешко закрпити рупе на путевима и оспособити саобрaћајну сигнализацију? Господине Драгославе Шћекићу, док сте себи, иза леђа грађана, асфалтирали магистралу за издајничку мањинску владу, грађанима Берана остављате макадамске путеве. Док се ви сликате по јахтама, грађани Берана су дочекали 2022. годину без семафора. И то на саобраћајници која је од регионалног значаја!

Господине Јоковићу, боље би било да сте вријеме које сте утрошили у састајања и преговоре са челницима и посланицима ДПС-а, на примјер, потрошили на решавање круцијалних проблема града којим ваша странка управља готово деценију. Док сте ви, Јоковићу и Шћекићу, дали зелено свијетло за повратак ДПС-а, грађанима Берана сте упалили црвено за бољи живот, развој општине и просперитет.

Свјесни смо да се државна бивша власт маћехински односила према свакој локалној власти која није била из њених редова, али смо потпуно убијеђени да сте се ви домаћински односили према својим грађанима и њиховој безбједности, да би, рецимо, овај семафор, одавно био у функцији.    

Права Црна Гора је покренула званичну иницијативу да Беране добију свијетлећу саобраћајну сигнлизацију, чиме ће ова дионица пута постати безбједнија за све учеснике у саобраћају. Ми желимо добро овом граду. Ми држимо ријеч.”

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 22:12