Azemović preuzeo nadležnost od Demića / - MDI
25/07/2024 u 08:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Demić predao nadležnost Azemoviću

Vršilac dužnosti direktora Uprave za saradnju sa dijasporom – iseljenicima Erduan Demić predao je funkciju ministru za dijasporu Mirsadu Azemoviću.

Nakon primopredaje, Azemović i Demić razgovarali su o prioritetima rada novoformiranog Ministarstva dijaspore, već sprovedenim reformama unutar Uprave i planiranim aktivnostima koje imaju za cilj unapređenje saradnje sa crnogorskom dijasporom.

Ministar Azemović je izrazio zahvalnost na dosadašnjem radu i posvećenosti Demića i podijelio svoje vizije i planove za budući razvoj Ministarstva dijaspore.

Vukićević preuzela dužnost ministarke saobraćaja

Planirane aktivnosti uključuju brojne inicijative usmjerene na dalju afirmaciju crnogorske kulture i tradicije u dijaspori, unapređenje ekonomske saradnje i podršku crnogorskim iseljenicima u njihovim profesionalnim i ličnim projektima.

Ova primopredaja označava novi početak za Ministarstvo dijaspore, sa naglaskom na kontinuiranom unapređenju odnosa između Crne Gore i njene dijaspore i jačanje veza crnogorskih iseljenika sa njihovom matičnom zemljom. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:04