Демократе Бар / - Демократе Бар
07/10/2021 u 19:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе Бар: Настављамо да радимо у интересу свих грађана

Такође, како истичу, на њихов предлог и инсистирање из августа мјесеца, суграђанима чији су маслињаци оштећени у пожару у Мркојевићима, преусмјериће се значајна средства како би бар мало ублажили штету коју је пожар направио

Обезбјеђивање лајв преноса и подршка у обнови маслињака у Мркојевићима нијесу само наш успјех, већ успјех свих грађана Бара, саопштиле су барске Демократе.

 - Завршена је 26. сједница Скупштине општине Бар, која је по нама била потврда да се и из опозиционих клупа може радити активно у интересу грађана. Прије свега, тијесном већином (14 гласова против и 11 за) и то након поновног пребројавања гласања, наш предлог којим би се дата сагласност за именовање Тање Спичановић за потпредсједницу општине повукла, није прошао. Како смо на сједници и истакли, послушали смо глас грађана и урадили све што је до нас било, односно кандидовали предлог који је био израз искључиво њихове воље - наводе Деморкате.

Иако предлог није имао потребну већину, сигурни су да ће грађани поводом ове ситуације сами знати да просуде и осуде све политичке актере којима су овакви ужасавајући ставови нормални и прихватљиви.

 - Надаље, истичемо да ће на нашу иницијативу све наредне сједнице локалног парламента бити преношене преко јутјуб општинског канала, што је значајан искорак у односу на радио пренос који смо до сада имали. Овом приликом захваљујемо предсједници Скупштине општине Бар на усвојеном предлогу - додају они.

Такође, како истичу, на њихов предлог и инсистирање из августа мјесеца, суграђанима чији су маслињаци оштећени у пожару у Мркојевићима, преусмјериће се значајна средства како би бар мало ублажили штету коју је пожар направио.

 - Међутим, као што смо тада тако смо и приликом данашње расправе истакли да обнову маслињака мора пратити и награда за све оне који су спријечили да штета од пожара буде много већа. Поред мјештана, најзначајнији допринос дали су барски ватрогасци који морају бити награђени за своје надљудске напоре. На томе ћемо наставити да истрајавамо - додају Деморкате Бара.

На крају констатују да све ове погодности, нијесу њихов успјех, већ искључиво успјех свих грађана Бара чије предлоге, сугестије и констатације радо уважимо и уобличимо у форми иницијатива и предлога.

 - Одборнички клуб Демократа наставља да из опозиционих клупа ради у интересу свих грађана Бара - поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:32