Демократе Црна Гора / - ФОТО: Демократе
18/03/2022 u 15:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Барска власт кренула у спашавање "редова Душана"

И не само из програма, већ и наших видео прилога, сагледаваjући их очигледно као квалитетне покренули су њихову реализациjу - додају Демократе

У недостатку своjих, општинска власт на челу са Демократском партиjом социjалиста већ неко вриjеме реализуjе проjекте из програма коjи смо грађанима представили 2018. године, саопштили су из Демократске Црне Горе.

- И не само из програма, већ и наших видео прилога, сагледаваjући их очигледно као квалитетне покренули су њихову реализациjу - додају Демократе.

Како наводе, уређење Голог брда у Сутомору било jе у сфери нашег интересовања и приjе неколико мjесеци, да би сада Општина расписала тендер и започела реализациjу уређења овог важног локалитета. Додају да су уређење саобраћаjнице код зграде Општине Бар, игралишта у Македонском насељу директно су преузети из нашег изборног програма

- Уређење саобраћаjнице код зграде Општине Бар, игралишта у Македонском насељу директно су преузети из нашег изборног програма. Очигледно да барскоj власти сада наши проjекти коjе jе некад проглашавала за неуспjеле "3Д анимациjе и велика обећања" служе за спашавање "Редова Душана", у недостатку или немогућности испуњења своjих проjеката односно свог програма - поручиле су Демократе.

Истичу да њима причињава задовољство то што наш програм доживљава отjелотворење и из опозиционих клупа.

- Овом приликом охрабруjемо општинске власти да наставе са његовом реализациjом, али им истовремено поручуjемо да их ни то неће спасити сигурног пораза на предстоjећим локалним изборима - закључују Демократе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 18:11