/ - Демократе Лого
08/02/2022 u 17:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Ивановић блиједом аргументацијом покушава оправдати поступке СНП

Кажите нам само једно: хоћете ли до краја недјеље предложити Јоковића као кандидата за предсједника Скупштине, ког ће бирати ДПС, наводе у саопштењу

Демократска Црна Гора навела је у саопштењу да би се Драган Ивановић морао сјетити да је "у периоду издаје Позитивне Црне Горе посланик СНП говорио: ,,Ово не само да је политичка издаја, ово је горе од политичке проституције".

- То нисмо рекли ми, већ ви из СНП. Посланик, који је сада ваш високи функционер. Ивановић одлично зна да никада нити један частан човјек није организовао скупове себе ради, већ народа ради. Покушавају у СНП то да забораве и маскирају некаквим "општим добром", али невоља је што су гласови народа који их подсјећају на истину све јачи. Ово је скуп против оних који хоће да прекроје изборну вољу грађана, против оних који су преварили бираче, који су издали борбу народа Црне Горе. И сасвим разумијемо што је све ово Ивановићу тешко пало- наводе Демократе.

Истичу да је "Ивановић, веома блиједом, невољном аргументацијом покушава оправдати поступке СНП али се - логично! - не сналази  добро у одбрани неодбрањивог".

- Вајбер преписке из УРА-е чија је аутонтичност призната, у којима се каже да дингирају преговоре, те отворено признање Божене Јелушић синоћ у Скупштини пред очима цијеле црногорске јавности да се и прије избора 2020. планирало, али тада није смјело рећи да ће се у издају за рачун ДПС јер грађани не би онда гласали за то. Е то се зове превара, господине Ивановићу, којој се ево прикључио и СНП! Које је то "опште добро" због којег правите Владу која ће бити у шаци ДПС-а? Који су то државни и грађански интереси због којег правите Владу која зависи од воље ДПС-а? Је ли то "опште добро" у ствари заштита кадра и шема ДПС-а? Ми смо сигурни да јесте баш то. А и грађани с нама, који вам поручују срећан пут пајовићи- наводе Демократе.

Питају: "Покушавате ли се пресмијешном причом о "одбрани Бечићеве функције" сакрити да вам је јуче предсједник ДПС-а најјасније поручио да ће подржати мањинску Владу уз "разумне услове", а шта он сматра разумним видјећете ускоро. Прецизније: видјећете колико кошта његова подршка. Кажите нам само једно: хоћете ли до краја недјеље предложити Јоковића као кандидата за предсједника Скупштине, ког ће бирати ДПС?"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 23:01