/ - NET
06/09/2022 u 23:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Demokrate poručile GP URA: Žao nam je što ste paktirali sa DPS-om

To vas ne opravdava da koristite njihove metode i obmanete javnost da ste vi povećali minimalnu penziju, navode Demokrate

Saopštenje Građanskog pokreta URA da je Vlada obezbijedila povećanje penzija, a ne Parlament je šokirala i stručnu i laičku javnost, navodi se u saopštenju Demokrata.

- Gospodo iz Građanskog pokreta URA žao nam je što to ovako radite. Što krivotvorite istinu. Što nas ubjeđujete u neistine. Žao nam je što mislite da će vam to tako lako proći. Žao nam je što ste paktirali sa DPS-om, istim onim kojeg smo pobijedili 30. avgusta 2020, ali vas to ne opravdava da koristite njihove metode i obmanete javnost da ste vi povećali minimalnu penziju, a ista povećana dominantno Zakonom kojeg su napisale Demokrate, a usvojilo gotovo 2/3 Parlamenta u decembru mjesecu prošle godine za vrijeme stare Vlade i stare većine. Žao nam je što i dalje paktirate sa DPS, zato vaši poslanici danas nijesu stavili potpis na Sporazum, saopštili su iz Demokrata.

Dodaju: "Žao nam je što su vašu Vladu birali oni koji su bili protiv uvođenja novih davanja i povećanja penzija. Tako da 43. DPS Vlada ima veze sa povećanjem penzija taman koliko i Ura sa Vladom u Indoneziji".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. septembar 2024 18:05