фото: Демократе / - фото: Демократе
01/03/2022 u 17:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе предале изборну листу у Беранама, Ћулафић носилац листе

Он је саопштио да је глас бирача за Деморкате светиња

Демократе су предале изборну листу у Беранама, чији је носилац Дамјан Ћулафић.

Како је саоппштио носилац листе, глас бирача је светиња за њих.

- Ми као субјект који је предао изборну листу, можемо слободно да кажемо да је наш програм развојни програм и који се базира на три нивоа. Нећемо обећавати грађанима брда и долине, нити се бавити пљувачком кампањом - казао је Ћулафић.

Он се захвалио предсједнику партије Алекси Бечићу што је дошао у Беране.

image

фото: Демократе

- фото: Демократе

Предсједник Демократа Алекса Бечић рекао је да му је част да након величанственог скупа, има привилегију да преда побједничку листу за изборе у Беранама.

- Наша цијела листа је морална репрезентација Берана, то је листа којом се поноси сваки члан у Беранама. Ми смо поносни на нашу листу, а ни један члан није учинио ништа да бисмо се икад од њих застидјели. Вама не треба говорити о нашем носиоцу, он је неприкосновен у конкуренцији изборних листа. Извојеваћемо побједу и донијети лијепе вијести у Беранама. Глас за Демократе је глас за нешто што значи сигурност. Није исто кога гласате и није свеједно кога заокружите. Дајте глас онима које вас за ових седам година никада нису преварили, обманули и издали - нагласио је он.

Позвао је да се настави са протестима, те поновио да је сјутра у Подгорици у 18 сати скуп на булевару код Храма у Подгорици.

- Беране су увијек биле вјесник промјена, хајде и сада када нам је побједа потребнија него икада, дајте да будемо вјесник побједа којима ћемо свједочити и у Подгорици у мају - нагласио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 23:15