/ - фото илустрација
13/12/2021 u 14:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Бечића ћете смијенити таман како сте и Владу оборили

Али овдје се ми питамо, и биће како ми кажемо, поручују они

Демократе су саопштиле да "они који су се у последњих годину и по дана навикли на поразе још једном би да шупљим ријечима прикрију нови грандиозни политички неуспјех".

Опозициjа: Повлачимо иницијативу, ДФ ће тражити скраћење мандата Скупштине

- Али овдје се ми питамо, и биће како ми кажемо. Баш како смо им и поручили сваки пут откад смо их развластили.   Данима смо им говорили да од њиховог наума нема ништа, да је њихива политика пропала ствар, да су њихове махинације прочитане И ствар прошлости, а јуче им поручили да ће иницијативу повући суочени са неуспјехом. Неуспјехом и ко зна већ којом по реду срамотом. Предсједника Скупштине ћете смијенити таман како сте и Владу оборили. Баш како вам је успио државни удар на Цетињу. Таман колико сте спријечили и доношење Закона о вјеросиповијести. Смијенићете га баш како сте побиједили у Никшићу, Мојковцу, на Цетињу и у Херцег Новом- наводе у саопштењу.

Како кажу "ваша ријеч не вриједи боба! Ваша политика не вриједи боба!".

- И то грађани Црне Горе јасно виде. А виде И ко говори истину, и ко ради у њиховом интересу. Зато, на сваку вашу нову иницијативу слиједи нови политички нокаут. На крају, да вас питамо како оно би? У ћошак? - истичу саопштењем.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 19:57