Демократе Црна Гора / - ФОТО: Демократе
28/01/2022 u 18:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Демократе: Свако ко има идеју да протестује испред дипломатских представништва не мисли добро Црној Гори

- Сходно наведеном, молимо сваког грађанина да свој протест изражава на мјестима гдје не угрожава било чије право, уз пуно поштовање закона наше земље, као и да протест изражава на миран и достојанствен начин - додају они

За изражавање политичког или било којег другог вида незадовољства грађанима Црне Горе није мјесто испред амбасада и страних дипломатских мисија у нашој земљи. Европска унија, САД, Уједињено Краљевство и други су наши највећи партнери, пријатељи и савезници, тако јесте и тако ће увијек бити, али држава Црна Гора има сопствене институције у којима се доносе одлуке и рјешења од важности за наше друштво, саопштено је из Демократске Црне Горе.

Како истичу, свако ко има идеју да протестује испред представништава страних дипломатских мисија не мисли добро Црној Гори јер истовремено вријеђа наше пријатеље и савезнике, али и унижава сопствену државу.

  - Сходно наведеном, молимо сваког грађанина да свој протест изражава на мјестима гдје не угрожава било чије право, уз пуно поштовање закона наше земље, као и да протест изражава на миран и достојанствен начин - додају они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 14:33