demokrate ilustracija / - DEMOKRATE ILUSTRACIJA
13/08/2024 u 18:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Demokrate: U DPS-u vjeruju u tezu da hiljadu puta ponovljena laž može postati istina

U DPS-u definitivno čvrsto vjeruju u tezu da hiljadu puta ponovljena laž može postati istina, očigledno "potcjenjući građane Nikšića i Crne Gore", navode iz Opštinskog odobra Demokrata Nikšić.

- Tako i rezultate lokalne vlasti, čiju okosnicu čine Demokrate pokušavaju umanjiti neistinama, manipulacijama i zamjenom teza. Ipak, razumijemo da ih frustrira činjenica da se deponija Mislov do zatvara i da se na njoj ne deponuje otpad, već se isti pretovara, a ne odlaže, u privatnoj hali u krugu Željezare i odvozi i odlaže na deponiji "Livade" u Podgorici. Paralelno sa tim, u toku je sanacija deponije i ona će biti gotova do kraja septembra, a u toku je izrada 6 preliminarnih studija izvodljivosti za izgradnju Centra za upravljanje otpadom- navode iz Demokrata.

DPS Nikšić: Ministar Ćulafić laže građane Nikšića, smeće se i danas odvozi u Željezaru

Kako ističu, frustraciju, definitivno, rasplamsava činjenica da je vlast u Nikšiću, čiju okosnicu čine Demokrate, u saradnji sa Ministarstvom ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, na čijem čelu je funkcioner Demokrata, i Agencijom za zaštitu životne sredine, riješila problem koji oni, ne da nijesu umjeli da riješe, već su ga napravili.

- Rješavamo, dakle, problem sa deponijom Mislov do, čuvamo životnu sredinu i zdravlje građana, i nema nikakvih para koje lete u vazduh. Pare su letjele u vazduh kada je DPS vršio vlast, a tome u prilog najbolje svjedoči podatak da je njihov bivši predsjednik Opštine osuđen za korupciju, te niz kadrova njihove vlasti koji su danas u zatvoru ili na optuženičkoj klupi. Ne postoji građanin Nikšića kojem je jasno s kojim obrazom oni koji su 20 godina stvarali probleme u našem gradu danas drže pridike vlasti koja iste rješava, ali nam je potpuno jasno da će, dok god politiku budu zasnivali na lažima i obmanama, dok god budu opozicija gradu i građanima a sluga tajkunima i kriminalcima, pad njihovog rejtinga nastaviti da bude slobodan- navode u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 10:29